Retur og ombytning

Evig returret og 100 dages tilfredshedsgaranti
Vi håber, at du ligesom så mange andre bliver glad for vores produkter og får lyst til at gøre dem til en fast bestanddel af din garderobe. Hvis det mod forventning er skævert, så kan du finde hjælp her.

Evig retur- og ombytningsret
Vores produkter er non-fashion, så de går aldrig af mode. Det betyder vi nemt kan sælge dem igen, også om hundrede år. Du skal bare tilbagelevere dem ubrugte og i samme stand, som du modtog dem. Det betyder, at du gerne må prøve dem ved modtagelse, men naturligvis ikke bruge eller vaske dem.
Uanset om du vil have pengene retur eller ombytte til en anden størrelse eller farve, så bruger du blot nedenstående formular, hvor du vil få adgang til at printe returlabel og returseddel. Så sender vi dig pengene retur eller til de ombyttede valg, så snart vi har modtaget din returpakke.

100 dages tilfredshedsgaranti på din første skjorte
Vi ved du bliver glad for din NJORD8 Skjorte, så derfor tilbyder vi helt ekstraordinært at du kan bruge og vaske din første NJORD8 skjorte ligeså tosset du vil de første 100 dage. Såfremt den efter brug eller vask ikke lever op til dine forventninger, så sender du den bare retur med en lille kommentar, og så ombytter vi eller refundere det fulde beløb. Denne tilfredshedsgaranti gælder kun på din første skjorte.

 

Åben Returportal